Klubnyheder

MÅNEDENS SPILLER - AUGUST

10.09.2023

Som et nyt tiltag i denne sæson vil der hver måned blive kåret månedens spiller for alle seniorhold i JBK. Det er nu blevet tid til at præsentere ‘Månedens Bedste Spiller’ i august måned.

🏆Sponsoreret af Royal Salon For Men Jyderup

Om kåringen siger cheftræner Sami Johansen:

”Malthe er altid til træning, er en fantastisk holdkammerat, og giver sig altid 100 procent både til træning og kamp. Han har leveret en fremragende august måned og kan fortjent få kåringen som månedens spiller”

🏆Sponsoreret af Hr& fru Sørensen's Urtehjørne

Om kåringen siger cheftræner Michael Brandt:

”Julie er ikke blot en spiller, hun er en af holdets store indpiskere. Hun er en kæmpe humørspreder. Hun tager fri fra arbejde for at spille bold og ligger en kæmpe energi i, at få holdkammerater til træning. Når hun er på banen, hvad enten det er til kamp eller træning, giver hun sig 110% - og ofte med en lækker kommentar liiiiiige i hælene. Julie kommer til træning, trods afbud, fordi der lige var tid til overs.

Med Julie, får du det hele!”

🏆Sponsoreret af Superbrugsen Jyderup

Om kåringen siger cheftræner Tony Godthaab:

”Rasmus er et dejligt menneske. Socialt godt skruet sammen og passer sin træning. Han gør alt for at være en del af sammenholdet i klubben. Han stiler efter at spille på det bedste hold hver weekend og meget vellidt af alle i JBK. Tillykke med månedens spiller, Rasmus og husk at fortsætte med alt det gode du bringer med dig.

🏆Sponsoreret af Rema 1000 - Jyderup

Om kåringen siger cheftræner Lasse Oversø:

”Johnny er en spiller vi altid kan regne med. I de kampe vi spillede i august, var det ham der gik forrest. Derfor et det fuldt fortjent at han bliver måned spiller.”

TAK til alle sponsorer som har støttet kåringen med præmier 🙏🏼FORZA JBK 🤍