Klubnyheder

Retningslinjer for fodbold og COVID19 – lige nu

6. november 2020, 10.23


Det er en foranderlig verden vi lever i, og vi bliver hele tiden nødt til at tilpasse os den aktuelle situation. Vi er rigtig glade for, at vi stadig har mulighed for at spille fodbold, men det betyder også, at vi er nødt til at tage en masse forholdsregler. Jeg lister her, hvad der gælder lige nu – og som er afstemt i bestyrelsen:


Træning:


- Alle rekvisitter og toppen af banderne skal afsprittes efter hver træning. Det er dem, der forlader træningen, der afspritter. Der står sprit, klude osv. i hallen til brug for dette. - Overtrækstrøjer bliver fordelt mellem holdene – det er hver træners opgave, at sørge for at de bliver vasket efter hver træning.
- Det er KUN trænere, der må være til stede i hallen, når der trænes. Børnene afleveres og hentes udenfor hallen ved parkeringspladsen til træning. Vi laver skilte på døren, hvor det fremgår, hvor børnene skal hentes og bringes. - Alle klæder om hjemmefra.
- Medbring egen drikkedunk
- Hallen skal forlades senest 10 minutter efter træning. - Der bliver lagt et kvarters afspritning ind mellem hver træning – så træningstiderne er nu:


Lørdag


Kl. 8.00-9.00: Jan
Kl. 9.15 – 10:15: Keld og Steffen
Kl. 10:30 – 11:30: Sami og Kenneth
Kl. 11.45 -13.45: Brandt
Kl. 14.00 – 15.00: Anders, Tobias og Mathias

Kampe og stævner:


- Vi henstiller til at forældre ikke tager med til kampe/stævner, kun hvis der er brug for kørsel for holdet. Denne skal sidde ned under hele stævnet/kampen. - Alle klæder om samlet i klubhuset på Jyderup Stadion, og vi henstiller til at træner samler spillertøj ind og sørger for, at det bliver vasket samlet.
- Medbring egen drikkedunk.
- Hallen/spillestedet skal forlades senest 10 minutter efter kampen/stævnet. 


Vi ved godt, at det er meget anderledes end vi plejer, men vi håber, at alle er indstillet på at overholde ovenstående retningslinjer, så vi ikke risikerer at blive lukket ned. På bestyrelsens vegne
Marthine